BİLECİK / OSMANELİ - Balaban İlkokulu

Balaban İlkokulu

CAMİKEBİR MAH. OSMAN TUNCER SK. NO 7 OSMANELİ / BİLECİK
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine
Başarılar
OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÜNLÜLER: Prof.Dr. Ahmet AÇLAR : İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Kurucu Üyesi Necati İKİZOĞLU : Eski Ege Ordu Komutanı Ayrıca çok sayıda Mühendis,Sağlık Memuru,Polıs Memuru,Öğretmen,Doktor,Subay ve Astsubay bulunmaktadır. Teakwondo dalında 2 kız öğrencimiz İl ve Türkiye birinciliği elde etmişlerdir. Yunus Emre konulu şiir yarışmasına 1 öğrenci Türkiye ikinciliği elde etmiştir.
08.30-14.30
Ulaşım
Okul ilçenin bütün bölgelerinden yürüyerek ulaşılabilecek bir konumdadır.Ayrıca şehir içi dolmuşlarla ulaşım da mevcuttur.
Camikebir Mah. Osman Tuncer Sokak No:7 Osmaneli Bilecik
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul yerleşkesi Osmaneli ilçe merkezindedir. Bilecik İline İlçemiz 35 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Satranç Kursu açılmıştır. Öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılan atletizm, taekwando, futbol ve karate kurslarına katılmaktadır.
Her Sınıfın Bir Kumbarası Var.